–>

Rajasthan Gramin Dak Sevak Vacancies last date extend

India Post Recruitment 2020

India Post GDS Recruitment Rajasthan Circle 2020:- The India Post Rajasthan Circle has released a notification for the recruitment of Gramin Dak Sevak (GDS) vacancies. Interested and Eligible candidates can apply for these Posts. All instructions regarding this Post given in the official notification. Read all the instructions carefully before Apply India Post GDS recruitment 2020.A brief Notification For India Post Recruitment Rajasthan Circle 2020 given below


India Post GDS Recruitment Rajasthan Circle 2020:- India Post is Conducting this recruitment for the 3262 post Branch Postman/Assistant Branch Postman/Dak Sevak Vacancies.

India Post GDS Recruitment Rajasthan Circle 2020:-  Total Number of Post and Vacancies Details

Community

No of Posts

EWS

278

OBC

348

PWD-A

32

PWD-B

23

PWD-C

32

PWD-DE

10

SC

544

ST

468

UR

1527

Total

3262


India Post GDS Recruitment Rajasthan Circle 2020:- 

Online Registration application submission and fee payment link for the India GDS recruitment 2020  For. Rajasthan circle Started on 22 June 2020. The Last Date to register application submission and fee Payment on 12 August 2020.

India Post GDS Recruitment Rajasthan Circle 2020:- Important Dates

Starting Date to Apply Online - 22 June 2020

Last Date to apply online - 12 August 2020


India Post GDS Recruitment Rajasthan Circle 2020:- Age Limits

Minimum-18 years

Maximum- 40 years

A candidate who is between 18 to 40 Years Old are applied for the India Post GDS Vacancies As relaxation is Applicable per government norms.


India Post GDS Recruitment Rajasthan Circle 2020:- Educational Qualification

The candidate who wish to apply for India Post GDS Post Should possess 10th Class


India Post GDS Recruitment Rajasthan Circle 2020:- Application Fee

Application Fee for the India Post GDS post is given below Category Wise

Category

Fee

OC/OBC/EWS

100

Female/Pwd

nill

 Payment Mode:- Payment mode for the India Post GDS Post will be online or candidates can pay his application fee at any Head Post office.


How to Apply India Post GDS Recruitment Rajasthan Circle 2020

1. First of all, check the official notification by clicking the download pdf link below.

2. Then click on Rajasthan GDS Vacancy online form link.

3. Now fill all your information in the open form in front of you.

4. Then click on the submit button and pay Fee.

5. Now your application form has been submitted.

6. Now print a copy for the future or save the pdf file.


Download India Post GDS Recruitment Rajasthan Circle 2020 Official Notification

Click Here Download 


India Post GDS Recruitment Rajasthan Circle 2020 Apply online 

Click Here Apply Online 


Some FQA  For India Post GDS Post 2020

Q1.How Many Vacancies age Opened for GDS

Ans- 3262

Q2.Can we apply from various state/Circle

Ans-yes

Q3. Who is a BPM

Ans- Branch Post Master

Q4.Can we edit the application,if we make any mistake while filling the Form

Ans- No, Fill new Form

Q5. Can we Apply for multiple Post

Ans- yes

Q6. What will be salary of GDS

Ans-BPM - 10000/- to 35480

       MD -5000/- to 7000/-

Q7. DO we have to know to ride a bicycle 

Ans -yes 

Q8- Is GDS post Permanent

Ans- yes



India Post GDS Recruitment 2020 For 724 Post Uttarakhand  Dak Sevak Vacancies Apply online 2020


India Post GDS Recruitment 2020 For 3262 Post Haryana Gramin Dak Sevak Vacancies Apply online 

Post a Comment

0Comments

–>